Blog

10 aug
2016
Reiki stromingen in de wereld
Misschien heeft u op het internet al eens een beetje rond gekeken naar andere Reiki scholen/opleiders. U zult gemerkt hebben dat er vele aanbieders zijn die allemaal pretenderen 'de beste' te zijn. Naast de vele Reiki behandelaars/opleiders zijn er ook veel Reiki stromingen die allen hun oorsprong vinden bij Sensei Mikao Usui. Hij heeft Reiki per toeval ontdekt en de naam Shin Shin Keizen Usui Reiki Ryoho gegeven. Later ook wel Usui Reiki Ryoho genoemd.
Lees verder
10 mei
2016
Reiki symbolen, de juistheid hiervan..
Regelmatig krijgen wij binnen onze Reiki vereniging de vraag of wij iets kunnen zeggen over de juistheid van de Reiki symbolen. Ongetwijfeld kennen jullie een aantal boeken waar de symbolen in omgeschreven staan zoals "De kern van Reiki”  van Diane Stein, of "Het grote Boek der  Reiki symbolen” van Walter Lübeck.  Zo zijn er in Nederland nog wel een paar meer boeken die daar iets over zeggen. 
Lees verder
20 jul
2016
Reiki op afstand geven
Beste Reiki vrienden.
Eén van de meest onverklaarbare Reiki toepassing is toch wel Reiki op afstand.
Toen ik dit jaren geleden voor het eerst leerde toepassen dacht ik…… onmogelijk dat dit kan werken.
Hoe kun je nu toch energie zenden aan iemand die niet bij je is.
Tot op heden weet ik het nog steeds niet hoe het precies werkt , maar inmiddels na jaren oefen en toepassen kan ik er niet meer omheen, het werkt.
Lees verder
15 okt
2017
Is Reiki nog geloofwaardig?
Vandaag zocht ik even op Google op  de zoekwoorden Reiki, Reiki cursus, Reiki 1 opleiding, Reiki centrum. Wat een resultaten worden er dan gegeven. Alleen het woord Reiki geeft, in Nederland gezocht, 357.000 resultaten. Het woord Reiki cursus 75.800 resultaten.  Op zo’n moment denk ik,  is Reiki nu een succes geworden of verzanden wij in een chaos aan mogelijkheden. 
Lees verder
04 feb
2018
De wildgroei in Reiki
Wakker worden beste (Reiki) vrienden, er is iets aan de hand in Reiki land. Het lijkt wel net zo te gaan als bij winkels waar langzaamaan de markt wordt overgenomen door webwinkels. Oké, ik weet hier alles van want ik heb een echte winkel en ook webwinkels. De tijd maakt dat mensen graag vanuit hun luie stoel boodschappen willen doen. 
Maar moet dat nu ook voor het volgen van een Reiki cursus? 
Lees verder

Reiki Centrum Noord Nederland (RCNN)

Praktijk locatie , Van Echtenstraat 106,  7902 ER  Hoogeveen
 T: 0654668225

Reiki centrum Noord Nederland is aangesloten bij het NIBG   NIBG logo 

Cursisten ervaringen  Reiki oefenavond  Alles over Reiki  Reiki behandeling  Reiki 1 cursus   Reiki 2 cursus   Cursus datum  Japanse Reiki technieken 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief