Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Reiki centrum Noord Nederland

Aanmelding
Nadat u zich heeft aangemeld voor een cursus van Reiki centrum Noord Nederland, heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.
Binnen deze termijn kunt u zich kosteloos af melden.

Betalingen
Na aanmelding is een aanbetaling van € 100,- verschuldigd welke binnen één week na aanmelding dient bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Reiki centrum Noord Nederland.
Uiterlijk twee weken voor de cursusaanvang dient het gehele cursusgeld betaald te zijn.
Komt uw (aan)betaling te laat binnen, dan heeft Reiki centrum Noord Nederland het recht anderen die eventueel op de wachtlijst staan voor te laten gaan.

Indien u zich aanmeld voor een cursus die plaats vindt binnen 14 dagen, dient het gehele cursusbedrag per direct te worden overgemaakt op de bankrekening van Reiki centrum Noord Nederland.

Annulering van de cursus na de wettelijke bedenktijd

A: Bij annulering na de wettelijke bedenktijd blijft €  50,- inschrijf- en administratiekosten verschuldigd.  Deze kosten worden in mindering gebracht op het reeds betaalde cursusgeld. Het resterende bedrag wordt binnen 1 week teruggestort op uw bankrekening.
B: Uw aanmelding doorschuiven naar een alternatieve datum is niet mogelijk binnen 14 dagen van de oorspronkelijk geplande cursusdatum.
C: Het sturen van een vervanger voor de gehele cursus (alléén bij Reiki 1 cursus) is toegestaan, mits dit 2 dagen voor aanvang van de cursus schriftelijk is doorgegeven.
D: Bij annulering binnen 14 dagen van de geplande cursusdatum is restitutie niet mogelijk en behoort het volledige cursusbedrag betaalt te worden.

 

Lunch
Lunch is niet inbegrepen in de cursus. Deze moet u zelf meenemen.  Reiki centrum Noord Nederland zorgt voor de koffie/thee. 
Op loopafstand zijn een bakker, supermarkt en cafetaria aanwezig.  Meengenomen etenswaren kunnen in de koelkast bewaard worden. Er is tevens een magnetron aanwezig. 

530971 bezoekers (848369 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress