Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursusAuthentieke Japanse Reiki 1 cursus - opleiding (Shoden)
De Reiki 1 (Shoden) cursus wordt gegeven over twee opeenvolgende dagen, van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. Gedurende deze twee dagen zult u samen met uw medecursisten actief de traditionele Japanse Reiki leren. Meer dan 60% van de tijd wordt besteed aan praktijkoefeningen met diverse Reiki-technieken. De rest van de tijd wordt besteed aan theoretische aspecten van Reiki en een stukje geschiedenis. Kortom, het zijn twee boeiende en enerverende dagen waar u nog lang aan zult terugdenken.De cursusinhoud voor de authentieke Japanse (Jikiden) Reiki® 1 cursus

Cursusoverzicht-aanmelden

Kosten:
€ 250,- (inclusief 21% BTW)
Inclusief een traditioneel handgekalligrafeerd certificaat uit Japan
Inclusief het Jikiden cursusboek
Inclusief koffie/thee

Let op: Deze kosten omvatten ook € 65,- die rechtstreeks naar het Jikiden Reiki Instituut in Kyoto, Japan gaan voor uw handgekalligrafeerde certificaat, registratie en cursusboek. Dit is elke cent waard!

Belangrijk om te weten:
Na voltooiing van de Reiki-cursus ontvangt u een officieel handgekalligrafeerd  certificaat uit Japan. Uw deelname wordt officieel geregistreerd bij het Jikiden Instituut in Kyoto, Japan. Het cursusmateriaal wordt niet door ons samengesteld, maar wordt gedrukt geleverd door het Jikiden Instituut, wat zorgt voor een kwaliteitsborging. Zo bent u verzekerd van een cursusinhoud en opleiding die worden verzorgd door goed getrainde leraren."
531002 bezoekers (848454 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress