Effecten na een Reiki behandeling

Effecten na een Reiki behandeling

Vragen en antwoorden na een eerste Reiki behandeling.

 

Beste Reiki cliënt.

U heeft een Reiki behandeling gehad en mondeling heb ik al het een en ander uitgelegd over wat u kunt verwachten. Voor alle duidelijkheid geef ik u deze schriftelijke uitleg mee, zodat u het thuis nog eens rustig kunt doornemen.

 

Aantal behandelingen.

Reiki heeft alleen effect als u er ook echt wat aan doet, dus één behandeling en daarna niet meer is zinloos. Aan te raden is, om 4 behandelingen kort achter elkaar te nemen en daarna met langere tussenpozen.

Het volgende schema kan als richtlijn gezien worden:

1e week 2-3 behandelingen
2e week 2 behandelingen

3e week 1-2 behandelingen

4e week 1 behandeling

5e week 1 behandeling

7e week 1 behandeling

9e week 1 behandeling
Hierna volgt een evaluatie over het totaal traject.

Na de behandeling.

Drink veel water, minimaal 2 liter water per dag! Dit is belangrijk om alle afvalstoffen die vrijkomen door de Reiki behandeling, goed en snel af te kunnen voeren.

 

Effecten

Het effect na een Reiki behandeling hangt sterk af van de type klacht waarvoor u komt.

Een paar voorbeelden:

-
Bij vermoeidheid en lusteloosheid zal de Reiki energie u meestal, na een paar behandelingen nog vermoeiender doen aanvoelen. Het lijkt wel of het gehele lichaam dan niet meer wil. De reden is dat het lichaam zich gaat ontspannen en daardoor ga je de signalen van het lichaam beter voelen (je echte vermoeidheid dus!) Doorgaans krijgt u wel meer innerlijke rust.

 

-Bij specifieke "pijn” klachten zal Reiki meestal rond de derde en vierde behandeling een toename van de pijn laten zien. Dit is een teken dat het goed aanslaat. Behandelingen hierna zullen meer en meer verlichtend werken op de pijnplaatsen.

 

Uw omgeving.

Vaak hoor ik dat men het moeilijk vindt, de reikibehandelingen bespreekbaar te maken met de omgeving (familie/vrienden etc). De beste woordkeuze is;” Ik ben nu onder behandeling van een Reiki therapeut en ik probeer eindelijk eens af te komen van mijn gezondheidsklachten”.
Hoe het werkt is lastig te vertellen, de folder van Reikicentrum Noord Nederland geeft hier wat meer duidelijkheid over, wij raden u aan deze folder goed te lezen.


Bij de volgende behandeling.
Mag ik u vragen altijd uw voeten goed te wassen en schone sokken aan te trekken. Dit is zoals u gemerkt heeft, voor ons en diegene die na u komt wel zo prettig. Het wordt erg op prijs gesteld als de algemene hygiëne in acht wordt genomen. Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling.

Uw klacht in het algemeen:

Neem uw gezondheidsklachten serieus. Het lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets aan de hand is.
Reiki is geen TOVERDOOS ! Maar, mijn ervaring en die van vele anderen is, dat er prachtige dingen gebeuren na een Reiki traject.
Bij iedere twijfel, altijd uw huisarts of specialist inschakelen. Een Reiki therapeut is GEEN ARTS ! U bent zelf erg belangrijk en alleen u kunt aangeven  wat u voelt en hoe de vorderingen zijn. Ook al verneem ik nog zo veel van zo’n behandeling, blijft u waakzaam en alert. Op die manier kan ik samen met u naar een zo optimaal mogelijke gezondheid van u toe werken.

 

Vervolg.
Ervaart u positieve effecten van Reiki, overweeg dan eens een reiki 1 cursus te doen. In twee dagen tijd heeft u een prachtig instrument in uw handen die u altijd kunt gebruiken, voor u zelf of voor uw directe omgeving (kinderen,fam.leden en/of vrienden). En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Uiteraard zouden wij het fijn vinden als u deze cursus bij ons zou willen volgen. Het zijn vaak fijne dagen, die u veel kunnen 
opleveren. Wij geven een goed onderbouwde cursus, waarin het aanleren van technieken centraal staat, maar er is ook voldoende ruimte voor het begeleiden van persoonlijke vraagstukken. Uiteraard is een gezonde dosis humor ook een belangrijk onderdeel. Twijfelt u? Schroom niet en kom gerust langs voor een oriënterend gesprek.

 

Tot slot.

Ik zal mijn uiterste best doen, om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Helaas kan ik u nooit de garantie geven, dat u volledig van uw klachten af komt. Heb vertrouwen in uw genezingsproces en probeer met enig geduld het proces te aanschouwen. Ik zal u zeker tijdig op de hoogte stellen, wanneer ik de inschatting maak dat verdere behandeling niet meer zinvol is.

Ik hoop u hiermee heldere en duidelijke informatie te hebben gegeven en uiteraard hoop ik, dat u de behandeling als zinvol en verlichtend zult ervaren.

 

reiki hebandeling

520057 bezoekers (830681 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress