Wat doet Reiki

Wat doet reikiWat doet Reiki (met mens en dier)
Wanneer het lichaam door ziekte of vermoeidheid te weinig energie heeft om te herstellen, kan Reiki  een natuurlijke methode zijn om het herstel te ondersteunen. Reiki stelt je in staat om zowel jezelf als anderen te behandelen. Door tijdens de cursus te leren voelen met je handen welke plekken in het lichaam meer energie nodig hebben, kun je heel gericht de energetische balans herstellen, wat bekend staat als Byosen . Reiki kan helpen bij het verminderen van kleine kwalen en pijnen en fungeert als een ondersteunende alternatieve geneeswijze in combinatie met reguliere behandelingen. Steeds meer artsen erkennen de krachtige werking van Reiki en het vermogen ervan om het genezingsproces te bevorderen.
De voordelen van Reiki voor de mens zijn veelzijdig:

Reiki past zich aan aan de behoeften van de ontvanger en de ernst van de klacht. Het vitaliseert lichaam en geest, brengt de energiehuishouding in balans en heeft een positieve invloed op het vermogen tot zelfgenezing.

Daarnaast is Reiki ook effectief bij het behandelen van dieren, planten en zelfs mineralen.

Ook Reiki leren? volg dan de Reiki 1 cursus   


 

         Cursusoverzicht-aanmelden

Ieder mens wordt geboren met een natuurlijk open energie kanaal, maar na verloop van tijd kunnen blokkades ontstaan als gevolg van onverwerkte emoties of trauma's. Deze blokkades manifesteren zich zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk, waardoor de vrije stroom van energie door de energiebanen wordt belemmerd. Door middel van o.a. Reiki word je opnieuw afgestemd op de universele energie. Reiki helpt bij het opruimen van deze blokkades, waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Angsten kunnen afnemen, terwijl zelfvertrouwen en bewustzijn toenemen.

530988 bezoekers (848392 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress