Basiscursus intuïtieve ontwikkeling

09 jan 2024
Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtie...je hoort het vaak, je zegt het misschien zelf vaak, maar wat is het?
Wanneer is het je intuïtie en hoe kun jij je daar op vertrouwen dat dit een belangrijk gegeven is die ieder mens in zich heeft.
In deze basiscursus intuïtieve ontwikkeling leer je vanuit verschillende gezichtspunten meer en meer te vertrouwen op deze belangrijke eigenschap.
Al meer dan 10 jaar lang geef ik op een speelse manier met plezier de avondcursus intuïtieve
ontwikkeling.
In een kleine groep van maximaal 8 personen worden veel aspecten behandeld om je intuïtie te verbeteren en te onderzoeken.
Een actieve cursus met mede cursisten die net zo nieuwsgierig zijn als jij naar welke nog gesloten luikjes bij jou open mogen gaan.

iets voor jou?


Intuïtie
"Luisteren naar signalen anders dan rationeel denken, waarbij een diep gevoel van innerlijk weten bepalend is voor een juiste keuze"   

De cursus intuïtieve ontwikkeling** bestaat uit 10 avonden  van 19:30 uur tot ca 22:00 uur waarbij veel thema's langs zullen komen waaronder:
  • Praktische intuïtie oefeningen
  • Invloeden van buitenaf
  • Zelf-bescherming, je leren afsluiten
  • Bewustzijn vergroten (Be aware)
  • In- en Externe Signalen leren herkennen en interpreteren
  • Onderscheidingsvermogen
  • Meditatie
  • Aura en chakra's
  • Werken met orakel & tarot kaarten
** Wijzigingen in het programma voorbehouden

Reiki centrum Noord NederlandVoelen, weten, ervaren, doen!
De beste manier om je intuïtie te ontwikkelen is door vertrouwen te ontwikkelen in je innerlijk voelen. Je kunt het vergelijken met het leren zwemmen. Je krijgt speelse methodes aangereikt die je in het dagelijkse leven kunt toepassen. Je leert invoelen en aanvoelen.  De cursus intuïtieve ontwikkeling is uiteraard slechts een begin in jou persoonlijk groeiproces dat onomkeerbaar is en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.
Voor wie?

Deze cursus intuïtieve ontwikkeling is bedoeld voor hen die open staan voor eigen groei en ontwikkeling. Voor hen die teveel in het hoofd zitten en meer contact willen maken met "voelen".  Niet langer willen afgaan op wat een ander vindt en zegt, maar juist afgaan op wat jouw innerlijk weten zegt.

De basis cursus
De cursus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit 10 lesavonden
Tijd: 19:30 tot ca. 22:00 uur
        
Jou investering
€ 295,- 
Betaling € 95,- bij inschrijving/aanmelding, restant uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Wat vragen wij van jou?
De cursus intuïtieve ontwikkeling kan alléén zijn diepgang krijgen als alle cursisten actief deelnemen.
Hiervoor vraag ik een open houding en instelling, actief meedenken en praten over de thema's.

Cursusdatum .
Aanvang 09 januari 2024
Andere datums:
23 januari
06 februari
13 februari
12 maart
26 maart
09 april
23 april
07 mei
21 mei

 

Reacties van oud cursisten
Ik zou iedereen deze cursus willen aanbevelen. Weet je niet goed wat je moet, waar je staat in het leven, doe dan deze cursus. Je leert naar jezelf kijken, dieper over dingen na te denken. Je creëert een rust in je leven, waardoor je anders naar de dingen en naar jezelf kijkt. 
Groetjes Bea

Een fijne cursus met super begeleider! 
Uiteindelijk doe je alles zelf maar je moet wel de goede tools en handvaten aangereikt krijgen.
Super!    bedankt 
Irene

Een waardevolle cursus die verschillende onderwerpen behandeld, zodat je voor jezelf erachter kan komen waar je eigen intuïtie krachtig in is.
Lichtvoetigheid van de cursus heb ik als erg prettig ervaren.
Froukje

 

In een opwelling heb ik mij destijds opgegeven voor de cursus intuïtieve ontwikkeling, eigenlijk niet goed wetend wat te verwachten. Nu, na afloop van deze "kennismakings-cursus", kan ik zeggen dat ik het bijzonder interessant en boeiend vond. Veel variatie in de thema's, nooit saai, geen eindeloze theorie maar veel oefeningen, inclusief oefeningen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. Jaap legt e.e.a. heel toegankelijk uit, er is geen enkele druk om bij de oefeningen te "presteren" en er was altijd ruimte voor zijsprongen of wensen van ons als cursisten. Gedurende de cursus heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn eigen intuïtie en probeer ik om mij hiervan meer bewust te zijn. Verder hadden we een fijne groep met leuke mensen, in een warme en gezellige sfeer. Kortom, ik vond het erg geslaagd en ga hierna verder met de vervolgcursus! 
hartelijke groet, Linda 

Dit jaar heb ik de basiscursus intuïtieve ontwikkeling bij Jaap gedaan. Ik wilde me graag verder ontwikkelen en meer vertrouwen in mijzelf krijgen. Allereerst vind ik dat Jaap echt heel erg betrokken is en dat hij de cursus heel interessant heeft weten te maken en leerzaam. Er zijn verschillende onderwerpen aan bod geweest. Ik heb deze basiscursus als heel bijzonder en leerzaam ervaren. Zelf heb ik met name geleerd om mijn intuïtie te vertrouwen. Onze groep was ook een heel leuke en bijzondere groep. Ik ben dan ook super bij dat wij met deze groep de vervolgcursus gaan doen in augustus. Ik heb er nu al mega zin in.
Jaap, bedankt voor deze bijzondere lessen, 
Een blije en gelukkige cursist, Meintje
Terug

530987 bezoekers (848391 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress