Oefenen

ReiJu Kai oefenmiddag zaterdag 2 maart 2024

Deze oefenmiddag is alléén voor oud Jikiden Reiki cursisten!

De Reiki oefenmiddag is speciaal bedoeld om "oud" cursisten de gelegenheid te geven Reiki te onderhouden en kennis en ervaringen met elkaar te delen.
Gezellig met elkaar oefenen en nieuwe Reiki feiten leren.  Juist door met elkaar te oefenen ga je steeds beter begrijpen hoe Reiki werkt en hoe jij het kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Als je een Reiki cursus hebt gedaan heb je de basiskennis, echter de praktijkervaring ga je alleen leren door veel te oefenen.
Juist daarom is het zo belangrijk regelmatig een oefenmiddag bij te wonen en voor de kosten hoef je het niet te laten.

EXTRA.
Bij deze oefenmiddag wordt er ook een ReiJu gegeven. Dus extra reden om je aan te melden.

Maximaal aantal deelnemers 6 personen. Vol is Vol, plaatsing op volgorde van binnenkomst  van de aanmelding en ontvangen betaling 

Aanvang 13.00 uur

Tot: ca.16.30 uur

Kosten € 25,-
Je ontvangt van mij een betaalverzoek

Let op!
Nieuwe aanmeld procedure.

Vanaf nu ben je pas aangemeld en geplaatst voor de oefenmiddag als de aanmeldkosten van € 35,- zijn overgemaakt. (niet terugvorderbaar)

Reden hiervoor is dat zich de laatste tijd te vaak mensen aanmelden die zich op het laatste moment weer afmelden. Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar en bij 'vol' vielen er een behoorlijk aantal mensen buiten de boot omdat die op het laatste moment niet meer bereikbaar zijn of niet meer konden omdat ze reeds iets anders hadden gepland. Het resultaat was dat uiteindelijk maar een handje vol mensen kwam die door het kleine aantal personen niet goed konden oefenen.


Meenemen, warme sokken/sloffen
Doe makkelijk zittende kleding aan.
Aanmelden noodzakelijk!


 Reiki oefenavond

477291 bezoekers (763144 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress