Helen Bierma

Reiki behandelingen door Helen Bierma

helen BiermaIk ben Helen en heb kennis gemaakt met Reiki in 2022, nadat ik het roer in 2018 volledige heb omgegooid. Na wat speurwerk kwam ik terecht op Jaap zijn site en die trok mij het meeste aan en heb Reiki 1 en Reiki 2 gedaan. Dit smaakte naar meer en ben daarna met de opleiding practitioner begonnen. Bij deze opleiding moest ik veel vlieguren maken, maar ik had toen nog geen ruimte om mensen te behandelen.

We hebben toen besloten om een slaapkamer op te offeren en daar een praktijkruimte van te maken. Alle benodigdheden aangeschaft en zo kon ik starten met heel veel oefenen. Het is een knusse en rustgevende ruimte die perfect bij mijn Reikibehandelingen passen. Hoe een behandeling door mij gegeven wordt vertel ik zo..

Deze authentieke Japanse Reiki is ontdekt en ontwikkeld door Mikao Usui. En ben er trots op dat ik deze vorm van Reiki heb mogen leren. En de mensen laten ervaren wat Reiki met je doet. Met mij doet Reiki enorm veel. Het geeft mij rust en inzicht en voldoening. Voldoening, omdat ik mensen kan helpen en verlichting kan geven en zelfs pijn vrijmaken.

Hoe geef ik een Reikibehandeling

Ik heb eerst altijd een intakegesprek met de client(e), zodat ik erachter kan komen wat het probleem is en de oorzaak van het probleem. Zo’n gesprek duurt gemiddeld een half uur. Kan iets korter zijn of langer. Ik vind het belangrijk om te weten wat er aan de hand is zodat ik op de juiste manier Reiki kan uitvoeren. Tijdens de behandeling hou je gewoon je kleren aan!

Na de intake gaan we naar de behandelkamer en neem je plaats op de behandeltafel. De praktijk heb ik zo knus mogelijk ingericht, zodat je je daar prettig bij voelt. Als je het fijn vindt krijg je een warme fleece deken over je heen.

Als je comfortabel ligt dan demp ik de lichten en zet een rust gevend muziekje op wat perfect bij de behandeling en Reiki past. De behandeling duurt minimaal 60 minuten.

helen BiermaHet kan zijn dat je na de behandeling dezelfde avond of een dag later wat bijwerkingen krijgt. Dit is echter heel normaal. Doordat de energiebanen weer goed gaan stromen kun je hier mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan spierpijn of vermoeidheid. Ook kun je een totale rust ervaren. Dit is natuurlijk ook weer voor ieder mens verschillend. Drink na een behandeling extra water.

Voor Reikibehandelingen kun je contact op nemen via:

www.reiki-praktijk-helki.nl
Mail:  praktijkhelki@gmail.com

Tel: 06 33 99 28 88

Dorpstraat 25 A Exmorra (Friesland)

Zie pagina van Helen Bierma
477306 bezoekers (763162 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress