Bart Olmer


Reikipraktijk Beilen Juist Vandaag behandelt volgens het Usui-systeem van Natuurlijk Genezen, ontwikkeld door de Japanse meester Mikao Usui, een behandelmethode door middel van handoplegging om de heling van lichaam en geest te bevorderen; fysieke, emotionele, mentale, of spirituele heling. 

Bart OlmerDe behandelingen worden gegeven door Bart Olmer.


Bart is gecertificeerd Reiki practitioner. 
Een afspraak maken kan simpel via de agenda op de website:

www.juistvandaag.nl

Of bel:

Reikipraktijk Beilen ‘Juist vandaag’
Walstro 11
9413 DE BEILEN

06-5102 4702

 

De rust, de focus, je zult het meemaken tijdens een behandelsessie. In deze bijzondere tijd, is dit wat we kunnen doen om balans, kalmte en gezondheid te bevorderen. Als je lichaam door ziekte of vermoeidheid moeite heeft met herstel, kan Reiki ondersteunen bij het herwinnen van de energie.

Reiki is een spirituele geneeswijze die op een zachte manier je eigen natuurlijke herstel ondersteunt. Reiki werkt positief, op zowel het fysieke, mentale, emotionele, sociale als spirituele vlak. Reiki leidt tot een weldadige ontspanning van lichaam en geest, het verhelpt energieblokkades, ontgift en geeft helende levensenergie.

Sommigen voelen tinteling of een diepe warmte op de plaats waar de Reikihanden liggen, andere zeggen na afloop zeer ontspannen te zijn. Je zult niet de eerste zijn die in slaap is gevallen. Reiki is altijd veilig: Reiki helpt op een zachte wijze de balans te vinden.

Reiki is altijd toe te passen. En hoewel sommigen ongelooflijke ervaringen hebben met Reiki, is het goed om te benadrukken dat Reiki mogelijk niet het enige is dat je nodig hebt. Schakel altijd alle hulp in die je nodig hebt; Reiki is altijd te combineren met reguliere behandelingen. Reiki kan het traject van reguliere behandelingen makkelijker maken en wellicht het effect versterken.

Reiki is alleen zinvol als het meermalen (kort) achtereen wordt ondergaan. Na enige tijd kunnen de tussenpozen langer worden. Besef dat Reiki werkt naar het herstel van evenwicht. Chronische ziekten hebben daarom een langere behandeltijd nodig dan acute aandoeningen. Het traject van heling is niet te voorspellen, maar sessies worden wel krachtiger als ze worden voortgezet. Een diagnose zal een Reikibehandelaar nooit stellen; Reiki doet wat het nodig acht en de behandelaar houdt zijn ervaringen voor zichzelf.

Een behandeling is altijd volledig gekleed. Een dekentje helpt om het niet koud te krijgen. Om comfortabel te liggen worden de knieën ondersteund. Voor de behandeling wordt besproken welke lichaamsplekken worden behandeld, en met welk doel. De meeste mensen komen door een Reikibehandeling in een weldadige rust, ervaren een soort tijdloosheid.

Een behandeling duurt doorgaans vijf kwartier. Houd er rekening ermee dat het eerste bezoek zo’n twee uur duurt. We maken kennis en bespreken wat verwacht kan worden van een eventuele behandeling.

 

Ik zie je graag!

Bart


 

512194 bezoekers (818782 hits) sinds 30-6-2007
Powered by webXpress